Bedrijvengids

Vind een bedrijf:« Terug naar bedrijvenzoeker

Algemene informatie

 

Eendrachtbode

Adresgegevens
Postbus 5
4697 ZG  Sint Annaland
Tel: 0166- 657007
Email: info@eendrachtbode.nl
Website: http://www.eendrachtbode.nl
 

Over ons

De Eendrachtbode werd aan het einde van de Tweede Wereldoorlog opgericht door de Sint-Annalandse uitgever G. Heijboer. Tot op de dag van vandaag is het de belangrijkste bron van streeknieuws voor de inwoners van Tholen en Sint-Philipsland.
Het nieuwsblad verschijnt elke donderdag en brengt een variatie aan nieuws en achtergronden over politiek, maatschappelijke ontwikkelingen, jubilea, verenigings- en bedrijvennieuws, ongelukken en sport.
Kenmerkend is dat naast het grote ook het kleine nieuws, dat vele Tholenaren direct raakt, wordt gebracht. De Eendrachtbode lokaliseert, wat u echt interesseert.
Met een oplage van bijna 7000 kranten en een bereik van 91 procent van de bevolking, mag de Eendrachtbode zich gerust de meest gelezen krant op Tholen en Sint-Philipsland noemen. De redactie, onder leiding van uitgever en hoofdredacteur W. Heijboer, volgt de interesses van de lezers in het gebied op de voet.
Ook ver van huis heeft de Eendrachtbode een waardevolle functie. Voor postabonnees betekent de wekelijkse verschijning van hun vertrouwde nieuwsblad een band met Tholen.