Bedrijvengids

Vind een bedrijf:« Terug naar bedrijvenzoeker

Algemene informatie

 

Bouwbedrijf Weggemans BV

Adresgegevens
Bronsgeestweg 9
4697 RT  Sint Annaland
Tel: 0166 - 653040
Email: info@bouwbedrijfweggemans.nl
Website: http://www.bouwbedrijfweggemans.nl/
 

Over ons

 

Laat u inspireren door onze kennis en vaardigheden

Bouwbedrijf Weggemans BV staat voor persoonlijke aandacht, heldere communicatie, vertrouwen en kwaliteit voor alle bouwwerkzaamheden die wij verrichten. Bouwbedrijf Weggemans BV is onder andere gespecialiseerd in de volgende aspecten van de bouw:

  • Nieuwbouw woning & bedrijfspand
  • Onderhoud woning & bedrijfspand
  • Dakvernieuwen
  • Verbouwen woning
  • Verbetering dakopbouw
  • Plaatsing dakkapel
  • Aanbouw woning & bedrijfspand
  • Plaatsing Velux dakramen

Heeft u een bouwwens dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bied nu op onze nieuwbouwprojecten

In de jonge inbreidingswijk van Dinteloord realiseert Bouwbedrijf Weggemans BV een nieuw te bouwen eigentijdse villa aan de Groen van Prinstererstraat 10. Deze woning is ontworpen door…

 

 

 

Bouwbedrijf Weggemans BV

Bouwbedrijf Weggemans BV is een kleinschalig bouwbedrijf dat al uw woonwensen kan waarmaken. Van kleine werkzaamheden voor particulieren, zoals schadeherstel, vervanging, onderhoud woning en verbetering van uw woning tot grote projecten, zoals huizen bouwen, het bouwen van bedrijfspanden, loodsen en dergelijke behoren tot onze werkzaamheden.

Kwaliteit en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel en wij willen u daar graag kennis mee laten maken. U vindt in ons zowel een actieve partner in de uitvoering als het adviseren van uw projecten. Wij onderscheiden ons door een flexibele en zeer klantgerichte werkmethode. Hierin speelt meedenken en inbreng van onze expertise, alsook die van leveranciers en onderaannemers een belangrijke rol. Kortom, Bouwbedrijf Weggemans BV heeft alles in huis om uw bouwopdracht vakkundig en professioneel uit te voeren.

Steigerhouten meubels

Bouwbedrijf Weggemans BV is gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van woningen, het plaatsen van Velux dakramen, het verbeteren van uw bouwopdracht, dak vernieuwen en nog veel meer. Naast onze bouwwerkzaamheden kunnen wij onze creativiteit kwijt in het maken van meubels van oud- en nieuw steigerhout.

Hieronder een selectie van de meubels die wij zoal produceren. Staat uw meubel er niet tussen of wilt u een meubel speciaal op maat, dan is dat mogelijk! Wij hebben diverse mogelijkheden en u kunt hieromtrent altijd contact met ons opnemen.

Alle meubels worden geschuurd geleverd en eventueel voor u in de beits gezet.

Heeft u interesse in één van de bovenstaande meubels die uw in- of exterieur prachtig kunnen verbeteren, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of download onze bestellijst.