Bedrijvengids

Vind een bedrijf:« Terug naar bedrijvenzoeker

Algemene informatie

 

Rabobank Oosterschelde

Adresgegevens
Livingstoneweg 13
4462 GL  Goes
Tel: 0113-248000
Email: Infoparticulier@oosterschelde.rabobank.nl
Website: http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/oosterschelde/
 

Over ons

Over Rabobank

Wie we zijn

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness.

Voor en door klanten

De Rabobank Groep bestaat uit zelfstandige lokale Rabobanken en de centrale organisatie Rabobank Nederland met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen. Als coöperatie zijn we er voor en door klanten en willen we bijdragen aan een duurzame economische ontwikkeling.

Samen zijn we de bank

De Rabobank richtte ruim honderd jaar geleden een bank op zonder aandeelhouders. Dat is het idee van de coöperatie. Door samen te werken kan iedereen zich ontplooien zoals hij of zij dat wil. Samen sta je sterker en kom je verder dan alleen. Samen zijn we de bank.

U bepaalt de koers van uw bank

Als betrokken klant kunt u lid worden van de Rabobank. Zo kunt u meedenken over ons beleid, en over onze producten en diensten. Ook kunt u meebeslissen over onze rol in de samenleving. U bepaalt zelf waar uw bank naar toe gaat.